Wij kunnen voor u installeren, neem hiervoor contact op: +31641734900

Outlet 2 jaar garantie Track & Trace Goedkoopste in de Benelux Uit voorraad leverbaar

Betaalmethoden

U kunt betalen via de website door middel van creditcard, IDeal betaling en via Paypal.

Creditcard

Smartboilers.nl accepteert  Eurocard/Mastercard en Visa. U selecteert  (betaalwijze) creditcard, vervolgens komt u in de beveiligde omgeving van Ogone alwaar u uw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), en de naam van de kaarthouder dient in te vullen. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw order betaald.

IDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen.